Pääset selailemaan kirjanpidon tositteita Fivaldin Kirjapidon selailu -sovelluksessa (Fivaldi web > ylävalikosta Taloushallinto > Kirjanpidon selailu). Sovelluksessa voit porautua tapahtumatason tietoihin selaimeen tulostetusta raportista.

Valitse haluamasi rajausvaihtoehdot:

• Kumpi ensin? -kenttä: Valitse pudotusvalikosta kumpi tulostetaan ensin: Tuloslaskelma vai Tase.
  • Tilipuite-kenttä: Valitse pudotusvalikosta haluamasi tilipuite, jos yrityspaikassa käytössä useampi.
  • Kaudesta (vvvvkk) ja Kauteen (vvvvkk) -kentät: Valitse haluamasi kausirajaus.
  • Seurantakohde-kentät: Voit rajata hakutulosta seurantakohdetasolla.

Napsauta lopuksi Hae pitkä tai Hae virallinen -painiketta, jolloin ohjelma avaa selailunäkymän:

Porautumisen voit tehdä napsauttamalla joko tiliryhmää, tilin nimeä tai euromäärää:

Voit porautua yksittäiseen tositteeseen asti napsauttamalla tositeriviä:

Jos haluat tarkastella ostolaskun tietoja tarkemmin, napsauta ostolaskutositteen kohdalla näkyvää Näytä kierrätys -kuvaketta. Tällöin ohjelma avaa kyseisen laskun Fivaldin Ostolaskujen kierrätys -sovellukseen.

Jos napsautat Näytä tositteen liitteet -kuvaketta, ohjelma avaa liitteen uuteen selainvälilehteen:

Jos liitteitä on useampi, ohjelma avaa ikkunan, jossa tositteen kaikki liitteet näkyvät. Liitteen oikealla puolella olevaa Näytä liite -painiketta napsauttamalla kyseinen liitetiedosto aukeaa uuteen selainvälilehteen:

Voit sulkea ikkunan napsauttamalla Sulje-painiketta.

Tiliote tositteena

Jos yrityksellä on TITO käytössä, tapahtumat tulevat Kirjanpidon selailussa näkyviin rivitietoina.

Kun napsautat Näytä tositteen liitteet -painiketta, ohjelma avaa tiliotteen tarkasteluun: