Jos hyväksyttyä erillisilmoitusta on tarve korjata, se tehdään lähettämällä korvaava ilmoitus. Korvaavan erillisilmoituksen lähettäminen tapahtuu seuraavasti:

1. Napsauta Erillisilmoitus-välilehdellä korjattavan kuukauden kohdalla Luo uusi erillisilmoitus -painiketta.

1. Avautuvassa ikkunassa voit tarvittaessa muuttaa lähetettävän korvaavan ilmoituksen tietoja.
    • Ohjelma hakee sairausvakuutusmaksun ajantasaiset tiedot automaattisesti.
  2. Napsauta lopuksi Lähetä erillisilmoitus -painiketta.

1. Äsken lähettämäsi korvaava ilmoitus (Versio 2) näkyy Erillisilmoitus-välilehdellä omana rivinään.

Tarkista, että Tulorekisteri hyväksyy lähetetyn erillisilmoituksen. Onnistuneen käsittelyn jälkeen ilmoitus näkyy Erillisilmoitus-välilehdellä hyväksyttynä. Jos Tulorekisteri hylkää erillisilmoituksen, katso ohje: Hylätyn erillisilmoituksen uudelleen lähetys.