Käyttöoikeudet

Tapahtumalaskutuksen käyttöoikeuksien lisäksi tarvitset käyttöoikeudet Myynninhallinta-sovellukseen, että voit käsitellä luotuja myyntitilauksia. Katso ohje kohdasta Myynninhallinnan käyttöoikeudet.

Tapahtumalaskutus ja tapahtumien haku

Anna seuraavat oikeudet jokaiselle käyttäjälle, jonka tarvitsee käyttää Tapahtumalaskutusta ja selailla tapahtumia Tapahtumahaku-välilehdellä.

Aukaise Palvelunhallinta (Sovellusikkuna > Muut > Palvelunhallinta).

Sovellustyyppi: Web-sovellukset

Web-sovelluksetKäyttöMuutosLisäysPoisto
TapahtumalaskutusXXXX

Käyttöoikeus täytyy antaa kaikille yrityksille, joiden tapahtumia halutaan tarkastella.

Edelleenlaskutus

Tapahtumalaskutuksen yleisten oikeuksien lisäksi anna seuraavat oikeudet jokaiselle käyttäjälle, jonka tarvitsee edelleenlaskuttaa Tapahtumalaskutuksen tapahtumia Myynninhallinnassa.

Aukaise Palvelunhallinta (Sovellusikkuna > Muut > Palvelunhallinta).

Sovellustyyppi: Web-sovellukset

Web-sovelluksetKäyttöMuutosLisäysPoisto
Tapahtumalaskutuksen asetuksetXXXX
TapahtumalaskutusXXXX
MyynninhallintaXXXX

Käyttöoikeus täytyy antaa kaikille yrityksille, joiden tapahtumia halutaan tarkastella.

Video: Edelleenlaskutuksen oikeudet

Voit katsoa alta videon edelleenlaskutuksen oikeuksista. Video on osa edelleenlaskutuksen esittelyä. Koko videon voit katsoa ohjeesta Tapahtumalaskutus - Edelleenlaskutus.