Tilitoimiston asiakkaiden hallinta

Kun tilitoimisto haluaa lisätä uuden asiakkaan itselleen Fivaldiin, tilitoimisto tekee tilauksen Fivaldin tilauskaupasta. Tilauskaupan kautta voit samalla myös luoda käyttäjät ja myöntää heille oletuskäyttöoikeudet sovelluksiin.

Seuraavassa on linkkejä yleisimpiin toimenpiteisiin, joita tilitoimiston Fivaldi-ylläpitäjänä voit tehdä tilitoimiston asiakkaille: