Myynnin asetukset

Myynnin asetuksissa voit määrittää myynnin sovelluksien ja asiakirjojen asetuksia yrityskohtaisesti.

Uuden yrityksen luonnin yhteydessä yritykseen tuodaan oletustiedot, joita voit tämän jälkeen muokata yrityskohtaisten tarpeiden mukaisesti. Jos luot uuden yrityksen alustuksen kautta, Fivaldi kopioi Myynnin perustietojen asetukset alustuksessa käytetyn malliyrityksen mukaisesti.