Visma Fivaldissa on selainpohjainen Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin -sovellus tulorekisteriin lähetettävien palkkatietoilmoitusten tietojen esikatselua ja tarkistamista varten. Sovelluksella voi tietojen esikatselun lisäksi myös mitätöidä jo lähetettyjä palkkatietoilmoituksia, sekä lähettää ja perua korvaavia ilmoituksia. Palkkatietoilmoitusten lähettäminen tulorekisteriin alkaa 1.1.2019 tai sen jälkeen maksettavista palkoista. Palkkatietoilmoituksen esikatselussa näytetään vain 1.1.2019 jälkeen maksettavien palkkalaskelmien tiedot.

Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin -sovelluksessa on kuusi välilehteä. Tietoja voi tarkastella tulonsaajakohtaisesti tai yrityskohtaisesti listanäkymässä. Lisäksi on mahdollista tutkia eräkohtaisia tietoja, lähettää erillisilmoituksia, luoda ostolaskuja hyväksytyistä erillisilmoituksista. Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin -sovellukseen voi siirtyä palkanlaskennassa olevasta Palkkatietoilmoitus-painikkeesta tai selainpuolen valikosta (Palkat > Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin).