Yrityksen alustus -toiminnallisuuden avulla Visma Fivaldiin luodaan uusia yrityksiä käyttämällä alustuksen pohjana asiakkaan oman ympäristön alustusyrityksiä, joiden tietoja kopioidaan uuteen luotavaan yritykseen. Alustettavan yrityksen tyyppi määräytyy alustajan käyttöoikeuksien ja käytettävän alustusyrityksen sekä tilikarttavalinnan mukaan. Käytännössä eri yritysmuotojen (esimerkiksi osakeyhtiö, asunto-osakeyhtiö, yhdistys) alustuksia varten tulee luoda kokonaan omat alustusyritykset.

HUOMIOI:  Alustusyritys ei koskaan saa olla todellinen juridinen yhtiö.

Alustus etenee ruutu kerrallaan ja palaaminen takaisin jo syötettyihin tietoihin on mahdollista. Alustus voidaan tarvittaessa myös keskeyttää ja aloittaa uudestaan, joko kokonaan alusta tai jo aikaisemmin syötetyillä tiedoilla. Alustus voidaan myös ohittaa kokonaan, jolloin käyttäjä luo yrityksen alusta asti manuaalisesti.

Alustamattoman yrityksen kohdalla alustus käynnistyy automaattisesti, kun Visma Fivaldin sovellusikkunassa käynnistetään mikä tahansa sovellus lukuun ottamatta palvelunhallintaa. Lue myös ohjeet uuden tyhjän yrityspaikan luomiseen.

Alustuksen vaiheet:

  • Alustuksen pohjana käytettävien yritysten määrittely
  • Alustajan käyttöoikeuksien määrittely
  • Alustuksen käynnistys
  • Alustettavan yrityksen tietojen syöttö
  • Syötettyjen tietojen tarkastaminen
  • Hyväksyminen, jolloin yritys luodaan Fivaldiin syötetyillä tiedoilla

Alustamisen jälkeen yrityksen tietoja voi halutessaan muokata.



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.