Tämän ohjeen sisältö on päivitetty tammikuussa 2019. Huomioithan, että Fivaldi on saattanut päivittyä toiminnallisuuden osalta ohjeen päivityksen jälkeen. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan meihin yhteydessä.

Aineiston haku

Kuinka voidaan hakea aineistoa ja viedä se omalle työasemalle? Klikkaamalla oikealla olevaan painiketta saadaan seuraava sivu näkyviin.

Aineistoa voidaan hakea dokumenttityypeittäin.

Hakua voidaan rajata tiettyyn aineistoon, esim. Myyntilaskuihin. Kun valitaan tietty dokumenttityyppi, voidaan hakea tuon dokumenttityypin hakukentillä haluttua aineistoa.

Haku hakukentän tiedolla

Aineistoa voidaan hakea myös lisäämällä jotain tiettyjä hakukenttiä, esim. tilikausi. Kun haku on tehty, tarjoaa järjestelmä kaikkia dokumentteja, joilla kyseinen tilikausi on tallennettuna hakukenttään.

• Vie haun tulos
    • Avaa ikkunan, jonka kautta tiedostot voi viedä omalle koneelle
  • Muuta hakua
    • Vie takaisin haku-sivulle ja muistaa edellisen haun määritykset, johon voi lisätä hakukriteereitä haun rajaukseen.