Myynnin perustiedot / Laskujen tiliöinti / Oletustiliöinti

Vaikka tuotteet olisi perustettu tuoterekisteriin kokonaan ilman tiliöintejä, voi oletustiliöinnit lisätä jälkikäteenkin. Siirry halutun tiliöintiryhmän selitteen kohdalle ja valitse sille oletustiliöinti. Oletustiliöinnin kohdalla ollessa hiiren oikealla saat esiin kohdan ”Päivitä tuotteen tiliöintiryhmälle tiliöintitieto (jos tyhjä)”. Valitse toiminto klikkaamalla jonka jälkeen ohjelma kysyy: .

"Haluatko päivittää tuotteiden tyhjät tiliöintitiedot tiedolla "X" ?"

Kyllä

Vastaamalla "Kyllä", ohjelma ilmoittaa seuraavaksi "Tuoterekisteri päivitetty". Kuittaa ilmoitus Ok:lla. Edellä valittu oletustiliöinti on nyt päivitetty tuoterekisteriin kaikille tuotteille joilta kyseisen tiliöintiryhmän tiliöintikoodi vielä puuttui.

EI

Peruuttaa toimenpiteen.