Vuokrareskontran käsikirja

Fivaldin Vuokrareskontra –sovelluksessa seurataan vastikkeiden, vuokrien ja muiden maksujen kohdistumista oikein ja oikeille huoneistoille/henkilöille.
Tässä käsikirjassa olevat kuvaruutukaappaukset ovat demoympäristöstä ja tarkoitettu pelkästään havainnollistamaan vuokrareskontran toimintaa. Mahdolliset kirjanpidot tilit ym. muut asetukset on hyvä käydä käyttöönoton yhteydessä konsultin kanssa.

Vuokrareskontrassa tehdään mm. seuraavia toimenpiteitä:

• kohdistetaan kohdistumattomat maksut (esim. väärällä viitteellä maksetut maksut)
  • syötetään maksuja käsin
  • siirretään maksuja toiselle sidokselle
  • tehdään palautuksia
  • poistetaan maksuja
  • ajetaan perintäajot (jos perintää ei ole ulkoistettu ulkoiselle perintätoimistolle)
  • ajetaan pyöristysajot

Vuokrareskontra-sovellukseen pääset päävalikosta kohdasta Kiinteistöhallinta >  Vuokrareskontra.