Tarjoamme sinulle monipuolista tukea Fivaldin käyttöön. Voit lukea ohjeita Fivaldin käyttöön ohjesivustoltamme, keskustella Fivaldin käytöstä ja lukea Fivaldin uutisia Fivaldin Communityssä sekä saada tietoa Fivaldin uusimmista toiminnallisuuksista päivitystiedotteista.

Jos et saa vastausta ongelmaasi itsepalvelukanavistamme, voit jättää meille tukipyynnön lähettämällä viestin osoitteeseen tuki.fivaldi@visma.com tai soittaa tukeemme: 010 505 8460. Tuen ajantasaiset aukioloajat löydät täältä.

Fivaldin sovellustuki neuvoo sopimusasiakkaiden (esim. tilitoimistojen) nimettyjä käyttäjiä, jotka ovat saaneet meiltä koulutuksen ohjelman käyttöön. Mikäli sinulla herää kysyttävää Fivaldin käyttöön liittyen ja olet esim. tilitoimiston asiakas, olethan yhteydessä tahoon, jolta olet Fivaldi-tunnuksesi saanut. Fivaldi-ympäristönne pääkäyttäjä ymmärtää tarpeesi ja työtehtäväsi parhaiten, sekä tarjoaa sinulle tukea ohjelmiston käytössä.

Tarjoamme kuitenkin kaikille Fivaldi-käyttäjille maksuttomia koulutusvideoita ja webinaareja, johon jokainen voi osallistua. Nämä videot löydät täältä.

Fivaldi Community -käyttäjäyhteisö

Suositusta käyttäjäyhteisöstä löydät asiakastuen ja ajankohtaiset tiedotteet. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on hyödynnettävissäsi ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat kysyä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin sekä tilata aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiin. Tutustu Fivaldin Communityyn tarkemmin täältä.

Tärkeimmät vinkit Fivaldin Communityssä

Käyttöohjeet ja päivitystiedotteet

Löydät Fivaldin käyttöohjeet ohjesivustoltamme ohjeet.visma.fi. Ohjesivustolta löydät myös päivitystiedotteet, joista saat tiedon Fivaldin uusimmista toiminnallisuuksista.

Käyttöohjeet ja päivitystiedotteet löydät myös suoraan Fivaldista napsauttamalla ohjelmaan kirjautuneena ollessasi sivun oikean yläreunan ?-painiketta ja valitsemalla Käyttöohjeet tai Päivitystiedotteet.