Palkkalaskelman lähetys massatulostuspalveluun

Palkkalaskelmien massatulostuspalvelun asetukset

Palkanlaskennan perustiedot

Valitse Palkanlaskennan perustiedoissa (sovellusikkuna > Palkat > Palkanlaskennan perustiedot > Tulosteiden ohjaustiedot -välilehti) Palkkalaskelmien sähköinen jakelu -kohdan Oletuslähetystapa-pudotusvalikosta Massatulostuspalvelu. Syötä Lähettäjän sähköpostiosoite -kenttään haluamasi lähettäjän sähköpostiosoite. Voit valita Vaihtoehtoinen lähetystapa -kenttään Tulostus.

Palkansaajakohtaiset valinnat

Jokaiselle palkansaajalle voidaan valita myös jokin muu palkkalaskelmien toimitustapa kuin oletuslähetystapa. Tämä tapahtuu valitsemalla Palkansaajat-rekisterin Henkilön perustiedot -välilehdellä Palkkalaskelmien lähetystapa -alasvetovalikosta jokin muu lähetystapa kuin Oletus. Katso ohjeet Verkkopalkka ja Palkkalaskelman lähetys tulostuspalveluun.

Kun palkkalaskelman lähetystavaksi on valittu Massatulostuspalvelu (joko yrityskohtaisesti tai palkansaajakohtaisesti), palkansaajan tiedoissa Henkilön perustiedot -välilehdellä tulee olla täytettynä ainakin seuraavat tiedot:

• Voimassa olevat osoitetiedot

Palkkalaskelmien tulostus

Kun olet tehnyt palkkalaskelman ja tulostanut palkkaraportit ohjeen Palkanlaskennan rutiinit mukaisesti, avaa Maksetuksi merkintä -ikkuna (ylävalikon Palkanlaskenta > Maksetuksi merkintä).

1. Valitse Rajaukset-kohdasta haluamasi Palkkakausi ja Henkilöryhmä
  2. Valitse Palkkalaskelmat-kohdasta valintaruudut Palkkalaskelmat ja Käytä sähköistä jakelua.
  3. Napsauta Luo-painiketta. Fivaldi lähettää palkkalaskelmat Massatulostuspalveluun.

Lähetettyään palkkalaskelmat Fivaldi kertoo sinulle, kuinka monta palkkalaskelmaa siirrettiin lähetettäväksi Massatulostuspalveluun ja kuinka monta Visma Verkkopalkkana (jos olet tehnyt palkansaajakohtaisen valinnan). Lisäksi Fivaldi kertoo, kuinka monta Visma Verkkopalkkaan liittyvää tekstiviestiä lähetetään. Kun Käytä sähköistä jakelua -valinta on päällä, Fivaldi luo omalla tulostimella tulostusta varten vain ne laskelmat joita ei jaella sähköisesti. Kukin palkkalaskelma lähtee viestijonoon vain kertaalleen ja Fivaldi ilmoittaa jos jo lähetetty laskelma yritettiin lähettää uudestaan.

Palkkalaskelmien lähetyksen tarkistus

Voit tarkistaa palkkalaskelmien lähetyksen onnistumisen Lähetysjono-web-sovelluksesta. Katso Lähetysjono-ohje.