Kirjanpidon tulosteet löytyvät Fivaldi webin ylävalikosta Taloushallinto > Raportit-otsikon alta.

Pääset raportteihin myös sovellusikkunan kautta Taloushallinto-välilehden Raportit-kohdasta.

Kun valitset raportin, tulostusasetusten määrittelynäkymä avautuu. Näkymässä voit rajata raportin tietoja ja tulostaa raportin halutussa muodossa.

Kun napsautat Tulosta/tallenna-painiketta, raportti avautuu selaimeen. Voit tallentaa raportin tietokoneellesi ja/tai tulostaa sen. Tallennus- ja tulostuspainikkeiden sijainti ja ulkonäkö riippuvat käytössä olevasta selaimesta.

Voit ladata kaikki raportit myös CSV-muodossa, mutta suosittelemme tarkistamaan CSV-muotoisten raporttien sisällön ennen niiden käyttöä.

Teknisistä syistä johtuen osa CSV-raporteista on muodoltaan erilaisia tai ei sisällä kaikkia raportin tietoja.

Kirjanpidon raporttien osalta suosittelemme aina tarkistamaan, löytyykö sovellusikkunan puolelta Kirjanpidon ylävalikosta Kirjanpito > Tiedon vienti sellaista CSV-raporttia, joka palvelisi tarkoitusta.

Kuukausittaiset tulosteet

Kuukausittaisia vakiotulosteita voidaan määritellä tulostettavaksi massana, eli useita raportteja yhdellä kertaa. Määritykset tehdään Kirjanpito-sovelluksen ylävalikon Kirjanpito > Kuukausittaiset tulosteet -ikkunassa.

Järjestys

Raporttien tulostusjärjestys. Fivaldi täydentää.

Raportti

Valitse pudotusvalikosta haluttu raportti.

Kpl

Raportin tulostuskappalemäärä, oletuksena 1.

Muut parametrit raportille

Ei käytössä.

TYVI

Ei käytössä.

Poistu

Voit poistua ikkunasta napsauttamalla Poistu-painiketta. Tällöin Fivaldi kysyy Haluatko tallentaa tekemäsi muutokset. Mikäli haluat tulostaa samoja raportteja myöhemmin, vastaa Kyllä.

Kausi

Tapahtumakausi, jolta raportit halutaan tulostaa

Tulosta

Kun napsautat Tulosta-painiketta, raportit avautuvat selaimeen jokainen omalle välilehdelleen. Voit tallentaa raportit omalle tietokoneellesi tai tulostaa ne.

Seurantakohteiden tulostaminen

Voit tulostaa seurantakohteet valitsemalla Taloushallinnon raporteista Tilikartta > Tililuettelo ja valitsemalla kohtaan Tili/Seurantakohde haluamasi seurantakohdetason.