Piilotuotteet–painikkeen taakse voidaan lisätä kaikki ne tuotekoodit joiden ei haluta tulostuvan lähetteelle. Esimerkiksi jos tilauksella on mukana toimitusmaksutuote ja ko. tuotteen tuotekoodi on määritelty piilotuotteisiin = toimitusmaksutuotetta ei näytetä lähetteellä. Muihin asiakirjoihin tällä ominaisuudella ei ole vaikutusta.

Tuotekoodi

Kirjoita kenttään tuotekoodi joka halutaan piilottaa lähetteeltä. Tuotekoodi on annettava täsmälleen samalla lailla kuin se on tuoterekisteriin tallennettu. Voit myös etsiä ja poimia tuotteen siirtymällä nuolipainikkeesta tuotehakuun.

Uuden tuotekoodirivin aktivointi tapahtuu siirtymällä hiirellä uudelle riville, näppäimistön nuoli alas painikkeella tai ylävalikon Tietue_Lisää toiminnolla.

Nuoli alas -painike

Siirtyy tuotehakuun jonka kautta voit poimia halutun tuotteen piilotuotteisiin.

Poistu - painike

Poistuu ruudulta ja tallentaa valinnat.