Yritysrekisteri (Sovellusikkuna) - raportit

Voit ladata kaikki raportit myös CSV-muodossa, mutta suosittelemme tarkistamaan CSV-muotoisten raporttien sisällön ennen niiden käyttöä.

Teknisistä syistä johtuen osa CSV-raporteista on muodoltaan erilaisia tai ei sisällä kaikkia raportin tietoja.

Asiakkaat ja toimittajat

Vinkki: kun haluat viedä yritysrekisterin tiedot Exceliin muokattavaksi, käytä CSV-tiedoston lataus – sovelluksen mukana tulevaa raporttia ”Yritysrekisteri csv-tiedostoksi”. Kyseinen raportti kattaa kaikki yritysrekisterin tiedot. Alla kuvattu yritysrekisterin mukana tulevat raportit.

Osoitetarrat

Mahdollistaa yritysrekisteristä osoitetarrojen tulostuksen suoraan tarralomakkeelle ilman, että tietoja on ensin käsiteltävä Excel tai Word-ohjelmalla. Poistetuksi merkatut yritykset eivät kuitenkaan tulostu mukaan.

Osoitetarrat – malli

Raportin tarra-arkin määritykset:

Ref. 1273  (Esim. ®APLI)

70 x 37 mm

Tarroja A4 arkilla yhteensä 24

8 vaakariviä ja 3 pystysaraketta

HUOM. Jotta asiakkaalle tulostuu tarra, on jokin asiakkaan osoitteista oltava merkattu” Pääosoite ruksilla”. Tämä määrää, mikä osoite tulostetaan tässä raportissa.

Osoitetarrat (1 yritys)

Mahdollistaa osoitetarrojen tulostuksen niin että koko tarralomake on yhden yrityksen tarroja.

Yritysluettelo

Tulostaa yritysrekisterin tietoja halutuilla rajauksilla. Poistetuksi merkatut yritykset eivät kuitenkaan tulostu mukaan.

Yritysrekisteri

Raportille tulostuu yritysrekisteriin tallennetuista tiedoista: yleiset, myynti-ja ostotiedot, estot ja kieltomerkinnät, lisätiedot, osoitetiedot, pankkitilit, henkilöt sekä mahdolliset miniCRM tapahtumat.

Raporttia voidaan ajaa erilaisin rajauksin, mm. yritysryhmittäin, segmenteittäin, yrityskohtaisesti, lisätiedon kriteerillä, seurantakohteittain, vain tietyn myyjän asiakkaat jne.

Poistetuksi merkatut yritykset eivät kuitenkaan tulostu mukaan.