Ruudulla näkyvät kaikki edellä valitun seurantakohdetason kustannuspaikat. Valitse listalta myyjän oletuskustannuspaikka tai hae tieto Haku-kentässä kustannuspaikan koodilla tai nimellä. Jos kustannuspaikan lisäys myyjälle ei onnistunut ja ohjelma antaa virheilmoituksen "Seurantakohteen arvo x ei ole käytössä" , tarkista tilikartasta, että kyseinen kustannuspaikka on merkattu myynnin käyttöön.

Jos myyjätieto tuodaan oletuksena tilaukselle (asiakkaan tai palveluhallinnan sidoksen takaa), on myyjän taakse annettu seurantakohde tilausnäkymässä vahvin.