XML-aineiston sisäänluku

Tiedot voidaan siirtää manuaalisesti lähettämällä tiedosto selaimella. Tämä tehdään Fivaldi Webin etusivulta, välilehdeltä Muut ja täältä ”XML-aineiston sisäänluku”.

Valitaan ”Aloita”.

Klikataan ”Selaa”. Haetaan siirrettävä tiedosto ja valitaan ”Lähetä ja lue tiedosto”.

Onnistuneesti sisäänluettu aineisto on sovelluksen/rekisterin käytettävissä. Palkanlaskennan sovelluksessa tieto pitää vielä tuoda palkanlaskentaan Palkanlaskenta-sovelluksen ylävalikon toiminnolla Palkanlaskenta | Tietojen tuonti. Valitse tuotava tapahtumaerä ja paina ”Vie tiedot palkanlaskentaan”.

”Älä valitse palkkakautta automaattisesti” -määritys: Kun tämä on täpättynä, ohjelma ei valitse palkkakautta automaattisesti.

Mikäli päiväyksille löytyy useampi kuin yksi avoin palkkakausi, valitse oikea kausi jokaiselle vasemmassa kentässä olevalle siirtoaineiston päivälle. ”Tapahtumien lisätiedot / huomautukset palkansaajalle” -kentässä näkyy aineistossa mahdollisesti annettu lisätieto.