Tiliote

Kohdalla olevan tilauksen asiakkaan tiliotetiedot (myyntireskontra).

Laskurivien tiedot

Laskurivin tiedoissa näytetään laskun numero, laskun päivä, eräpäivä, summa, avoin saldo sekä mahdollinen lisätietoteksti. Jos kyseessä on kohdistamaton ennakkosuoritusrivi, laskunumerona näkyy "ENNAKKO" ja rivin lisätietona "Ennakkosuoritus". Erääntyneet laskurivit erottuvat muista riveistä punaisella värillä. Jos laskun saldo on nolla (eli lasku on jo kuitattu maksetuksi), rivi näkyy harmaana.

Liikevaihto yhteensä

Asiakkaan myyntitapahtumien liikevaihto yhteensä.

Avoin saldo yhteensä

Asiakkaan avoin saldon yhteensä. (Summassa on huomioitu mahdollinen kohdistamaton ennakkosuoritus.)

Näytä kaikki laskut alkaen kaudesta

Oletuksena näytetään kuluvan ja edellisen kauden tapahtumat sekä kaikki avoimet laskut. Jos halutaan katsella tapahtumia pidemmälle historiaan, valitse uusi kausi alasvetovalikosta.