Ongelmatilanteita Visma Connect -käyttäjätilin luomisessa

• Visma Connect -käyttäjätilin Tervetuloa-viestiä ei löydy saapuneissa sähköposteissa
    • Tarkista sähköpostin roskapostilaatikossa, onko vahvistusviesti siellä.
    • Ylläpitäjä tarkistaa, onko käyttäjä synkronoitu Visma Connectiin.
      • Tällöin Fivaldin palvelunhallinnassa käyttäjän sähköpostiosoite on harmaana ja käyttäjän rivi migraatiotyökalussa on merkitty vihreällä palluralla.
      • Jos käyttäjää ei ole vielä siirretty, ylläpitäjä siirtää käyttäjän Visma Connectiin, jolloin Tervetuloa-viesti lähetetään käyttäjän sähköpostiin.
    • Jos viestiä ei löydy ja käyttäjä on synkronoitu VIsma Connectiin, siirry Fivaldin Visma Connect -kirjautumissivulle. Valitse sieltä Salasana unohtunut? –linkki ja vaihda itsellesi uusi salasana, jolla kirjautuminen onnistuu.
  • Visma Connect -käyttäjätilin vahvistusviesti on vanhentunut ennen tilin vahvistamista
    • Vahvistusviestissä oleva vanhentunut linkki antaa tilata uuden vahvistusviestin, jolla tili voidaan vahvistaa.
  • Kirjautuminen Visma Connect –käyttäjätilillä ei onnistu
    • Ylläpitäjä varmistaa Fivaldin palvelunhallinasta, että Fivaldin käyttäjätili ei ole mennyt lukkoon, jos migraation jälkeen on yritetty kirjautua liian monta kertaa vanhalla tunnuksella Fivaldiin.
  • Käyttäjätietoihin on syötetty virheellinen sähköpostiosoite
    • Visma peruuttaa käyttäjätunnuksen Connect-migraation (unlink), jonka jälkeen sähköpostiosoite voidaan korjata oikeaksi ja migraatio tehdä uudelleen.
    • Lisäksi pyydetään Visma Connect -ylläpitoa tarkistamaan tiliin liitetty virheellinen sähköpostiosoite, jotta väärä henkilö ei ole saanut Fivaldi-oikeuksia.
  • Käyttäjätietoihin on syötetty toimimaton puhelinnumero
    • Käyttäjä muuttaa puhelinnumeron toimivaan numeroon Vahvista puhelinnumerosi –toiminnolla Connectin käyttäjätietojen ylläpitosivulla.
  • Fivaldin antaa virheilmoituksen Määrittele asiakkaalle ensin yritys.