Sopimukseen liitetyt yritykset ja tilit määritetään pankkiyhteyden perustietojen (sovellusikkunassa Maksuliikenne > Pankkiyhteys > ylävalikosta Pankkiyhteys > Perustiedot) Sopimukset-välilehdellä.

Ensin valitse aktiiviseksi sopimus, johon pankkitilien kytkentä tehdään. Napsauta sitten Liitä uusi yritys ja tili -painiketta, jolloin Fivaldi avaa yrityksien ja tilien valintaikkunan.

Uusi yritys / pankkitili sopimukseen -ikkunassa valitse ensin alasvetovalikosta yritys. Voit hakea yritystä sen nimen tai numeron avulla. Jos yritystä ei löydy, voit valita valintaruudun Näytä kaikkien pankkien tilit ruudun alalaidassa. Voit myös valita Näytä kaikki yritykset -valintaruudun.

Valitse kaikkien niiden tilien valintaruudut, jotka haluat liittää sopimukseen. Oletuksena näytöllä näkyy kaikista yrityksen tileistä vain kyseisen sopimuksen pankkiryhmän tilit. Voit valita kaikki tilit näkyviin valitsemalla Näytä kaikkien pankkien tilit -valintaruudun. Jos jokin tili puuttuu, se on lisättävä ensin yrityksen perustiedoissa Pankkitiedot-välilehdellä (Taloushallinto > Yrityksen perustiedot > Pankkitiedot). Pankkitili voidaan poistaa sopimukselta Sopimukset-näkymän Poista yrityksen tili -painikkeella.

<ei tiliä> -valinnalla voidaan pankkiyhteyteen liittää yritys, jolla ei ole ko. pankkiryhmän tiliä. Tätä toiminnallisuutta käytetään esim. tilitoimistojen sekä isännöintiyritysten kohdalla, silloin kun em. yritys halutaan valita saapuvien aineistojen pääyritykseksi (esim. tiliotteet ja viitteet), eikä yrityksellä ole pankkitiliä ko. pankissa.