Ylläpitäjä listaa asiakasympäristön käyttäjät csv- tai xlsx-tiedostoon

Migraatiotyökalun Käyttäjät-välilehdellä ylläpitäjä voi muodostaa tiedostoon listauksen asiakasympäristön käyttäjistä.

Listaus muodostetaan painamalla otsikkorivin oikeassa reunassa olevaa Vienti-kuvaketta ja valitsemalla tiedostotyypksi CSV tai XLSX.

Listaukseen viedään kaikki asiakkaan ruudulla näkyvät käyttäjät (kaikki tai migroidut) ja muodostettu tiedosto voidaan avata taulukkolaskentasovellukseen.

Vaikka käyttäjällä ei olisi Connect-tunnusta, listauksessa näytetään käyttäjän sähköpostiosoite, jos se on käyttäjän tietoihin syötetty. Jos käyttäjällä ei ole sähköpostiosoitetta, kenttä on tyhjä tai siinä  näkyy viiva.