Näistä ohjeista voit lukea Kiinteistönpito-sovelluksen PTS- ja hanketaikataulu -toiminnallisuuksista.

SISÄLTÖ

Tehtävät

Kohteille luodut PTS-tehtävät tulevat aikataulunäkymään. Näkymässä näkyy tehtävien suunniteltu kesto sekä sen kustannukset vuosittain jaoteltuina.

Kohteen edessä on nuoli, jos kohteen alla on tehtäviä. Tehtävän tiedot saadaan esille klikkaamalla tehtävän pituutta kuvaavaa sinistä palkkia. Palkkia siirtämällä voi muuttaa myös tehtävän ajoitusta. Ruudulla olevilla nuolilla voi muuttaa kalenterissa näkyviä vuosia.

• Valitse kiinteistö -kohdassa valitaan mikä kiinteistörakenne näytetään
    • Yksittäinen kiinteistö
    • Luodut yhtiöryhmät
    • Kiinteistöt ilman ryhmiä (kiinteä arvo)
    • Kiinteistöt jotka kuuluvat ryhmiin (kiinteä arvo)
  • Valitse tietokortti / tietokortin arvo
    • Jos tehtäviä halutaan rajata, voidaan se tehdä luokittelu-tyyppisten tietokorttien ja niiden arvojen avulla
  • Tarkastelutarkkuus
    • Vuosia
    • Kuukausia
  • "Sulje kaikki" nappi sulkee kaikki avoinna olevat oksat
  • "Lisää" napilla lisätään uusi tehtävä
  • "Poista" napilla poistetaan valittu tehtävä
  • Esivalinta
    • "Uusi" napilla rajatut tehtävät voidaan tallentaa myöhempää käyttöä varten. Kirjoita ensin Esivalinta-kenttään haluttu nimi ja paina "Uusi" nappia.
    • "Päivitä" napilla esivalintaa voidaan päivittää
    • "Poista" napilla esivalinta voidaan poistaa
    • "Käytössä Itsepalveluportaalissa" rastilla kyseinen esivalinta voidaan näyttää myös Palveluportaalissa
    • "Avaa esivalinta" tulostaa valitut tehtävät graafisesti ylläpitokohteittain. Avautuvaa graafista esitystä voi tarkastella tarkemmin ylläpitokohdeluokittain valitsemalla halutut ylläpitokohteet.

Hanke näkymä

Hankkeiden esittäminen graafisesti.

• Valitse kiinteistö
    • Yksittäinen kiinteistö
    • Luodut yhtiöryhmät
    • Kiinteistöt ilman ryhmiä (kiinteä arvo)
    • Kiinteistöt jotka kuuluvat ryhmiin (kiinteä arvo)
  • Tarkastelutarkkuus
    • Vuosia
    • Kuukausia
  • Lisää
    • Lisää uuden hankkeen
  • Poista
    • Poistaa kyseisen hankkeen
  • Hankkeen saa auki klikkaamalla sen palkkia