Voit luoda hyvityslaskun Myynninhallinnassa olevalle laskulle avaamalla laskun ja napsauttamalla laskun ruudulla oikeassa yläkulmassa Uusi myyntilasku > Luo hyvityslasku.

Fivaldi luo uuden laskuluonnoksen ja täyttää laskun tiedot aiemmin valitsemasi laskun tiedoilla. Fivaldi määrittää tuoterivien Määräksi saman kuin alkuperäisellä laskulla, mutta miinusmerkkisenä. Täten tuotteiden hinnaksi tulee sama kuin alkuperäisellä laskulla, mutta miinusmerkkisenä.

Tarkista, että hyvityslasku on sellainen kuin haluat.

Voit esikatsella laskua napsauttamalla Esikatsele lasku -painiketta. Voit Tallentaa laskun napsauttamalla Tallenna-painiketta, jos et halua laskuttaa laskua heti. Voit poistaa virheellisen hyvistyslaskun napsauttamalla Poista-painiketta.

Kun olet tyytyväinen hyvityslaskuun, napsauta Laskuta-painiketta. Laskuta-ikkuna avautuu.

Voit kohdistaa hyvityslaskun alkuperäiseen laskuun suoraan laskutettaessa valitsemalla Kohdista laskuun -valintaruudun. Fivaldi näyttää alkuperäisen laskun numeron ja avoimen saldon. Voit myös jättää hyvistyslaskun kohdistamatta tässä vaiheessa ja kohdistaa hyvityslaskun myöhemmin Saatavienhallinnassa. Katso ohje .

Huomioi! Hyvityslaskun kohdistaminen Myynninhallinnassa vaatii sitä, että käyttäjällä on käyttöoikeudet Saatavienhallintaan (Käyttö ja Lisäys). Ilman Saatavienhallinnan käyttöoikeuksia Fivaldi ei ehdota kohdistamista.

Kun olet tyytyväinen valintoihin, napsauta Laskuta-painiketta. Voit myös peruuttaa laskutuksen napsauttamalla Peruuta-painiketta.

Kohdistettu hyvityslasku

Kun olet kohdistanut hyvityslaskun alkuperäiseen laskuun joko hyvityslaskua laskuttaessasi tai erikseen Saatavienhallinnassa, näet mihin laskuun hyvityslasku on kohdistettu laskun ruudulla.

Näet myös alkuperäisen laskun ruudulla, että laskusta on luotu hyvityslasku.