Asukastiedotus perintäajossa

Vuokrareskontrasta suoritettavassa perintäajossa asukastiedotus toimii joko tulostettaessa aineisto Tulosta aineisto -painikkeella, tai kun aineisto tulostetaan ja merkitään perintään Tulosta aineisto ja merkitse perintä -painikkeella. Jokaista perinnästä tulostettua kirjettä kohti on mahdollisuus vaihtaa lähetystapaa perintäruudun alalaidassa sijaitsevan Lähetystapa-valinnalla. Oletuksena käytetään lähetysryhmän tai vastaanottajalle valittua parametria, mutta käyttäjä voi vaihtaa kirjekohtaisesti valintaa.

Tulostusvaiheessa perintäajon tulostusruudussa on mahdollisuus ruksata Jakelu-valintaruutu, joka suorittaa asukastiedotuksen sille annetuilla lähetysryhmä- ja vastaanottajille määritetyillä parametreilla. Käyttäjän on myös tehtävä tulostuspalveluun liittyvä Kirjeluokka-lisävalinta, joka määrittää missä kirjeluokassa tulostuspalveluun lähetetyt kirjeet lähetetään.