Voit osallistua communityn keskusteluihin, seurata communityn viestejä ja osioita sekä seurata tukipyyntöjäsi, kun rekisteröidyt Fivaldin tukisivuille. Rekisteröityminen on nopeaa. Avaa tukiportaali osoitteessa: https://support.fivaldi.fi/fi/support/home ja napsauta sivun ylälaidasta Kirjaudu tukeen.

Napsauta Rekisteröidy palveluumme.

Syötä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, napsauta En ole robotti ja napsauta lopuksi Rekisteröi.

Saat vahvistuksen rekisteröitymisestä selaimeesi.

Kirjaudu sähköpostiisi ja avaa Fivaldin tukisivujen lähettämä sähköposti. Viimeistele rekisteröityminen napsauttamalla sähköpostissa saamaasi linkkiä. Tämän jälkeen pääset asettamaan salasanasi.

Sähköposti on jo käytössä

Jos olet jo ollut yhteydessä Fivaldin tukeen sähköpostiosoitteellasi, saatat saada ylläolevan virheen, vaikket olisikaan ikinä kirjautunut tukisivuille. Voit aktivoida käyttäjätunnuksesi tukisivuille palaamalla edelliselle sivulle ja napsauttamalla Unohditko salasanasi?. Saat tämän jälkeen sähköpostin, jonka ohjeita seuraamalla saat asetettua uuden salasanan.