Duetolle menevät perintätoimeksiannot tehdään Myyntireskontra-sovelluksesta.

Web-sovelluksen perustiedot on täytettävä ennen toimeksiannon tekemistä.

Perintätoimeksiannot-ruutu

Perintätoimeksiannon tekemisessä Myyntireskontran Perintätoimeksiannoissa määritellään seuraavat asiat:

• Valitaan Visma Duetto perintätoimistoksi
    • Perintämuoto tulee Web-puolen perustiedoista
      • Huomautus
        • Toimeksianto menee Dueton huomautuspalveluun
      • Perintä
        • Toimeksianto menee Dueton perintäpalveluun
    • Toimeksiantajan kulut tulevat Web-puolen perustiedoista
    • Valitse perintään siirrettävät laskut ja paina Tee toimeksianto
      • Jos kyseessä on yrityksen ensimmäisen erän lähetys, kysytään sähköpostiosoitetta rekisteröitymiseen. Oletuksena esitetään käyttäjän sähköpostiosoitetta.
        • Sähköpostiosoitteeseen lähetetään Dueton palvelunehdot, jotka käyttäjän pitää hyväksyä. Seuraavat lähetykset kohdistuvat y-tunnuksella.
      • Tulee ilmoitus: Toimeksianto luotu
      • Toimeksianto näkyy Visma Duetto Web-sovelluksessa

Ohimaksut-napista pääsee Web-puolelle Myyntireskontran ohimaksuihin.