Tositteiden luku Fivaldi kirjanpitoon.

Kirjanpito-sovelluksen ylävalikosta valitaan Kirjanpito | Tositteiden tuonti kirjanpitoon ja klikataan ”Lähetä uusi aineisto”.

Ohjelma avaa uuden välilehden siirtoa varten. Selaa-painikkeella etsitään siirrettävä aineisto, jonka jälkeen tiedosto lähetetään valitsemalla ”Lähetä ja lue tiedosto”.

 

Kun aineisto on lähetetty, ohjelma palaa ylläolevalle ruudulle, jolloin klikataan OK. Ruudulla näkyy aineiston tositenumeroväli, tositteiden ja rivien lukumäärät sekä päivämääräväli, jolle tositteet on kirjattu.

               

Tämän jälkeen Kirjanpidon ylävalikosta Kirjanpito | Tositteiden tuonti kirjanpitoon valitaan Ladataan tositelajille -kohtaan tositelaji, jolle viennit siirretään. Lopuksi klikataan Lue tositteet -painiketta. Mikäli aineistossa on tilejä, joita ei Fivaldin tilikartasta löydy, ohjelma ilmoittaa siitä.

Tilien muunnoksessa voidaan käyttää aiemmin tehtyä muunnostaulukkoa tai luoda uusi. Tilien muunnostaulukolla siirrettävän tilin XXXX tapahtumat ohjataan Fivaldin tilille YYYY. Uusi muunnostaulukko luodaan klikkaamalla valkoista painiketta, jossa on … (kolme pistettä). Mikäli halutaan käyttää aiemmin tallennettua muunnostaulukkoa, valitaan se alasvetovalikosta.



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.