Vakuusrahat raportti

Fivaldi webin puolella Kiinteistönhallinnan raporteista saadaan tulostettua lista vakuusrahoista.
Kohdasta Vakuudet valitaan Vakuusrahat. Anna kausi mistä alkaen raportti hakee vakuusrahat raportille ja napsauta Tulosta/Tallenna -painiketta.

Myös taloyhtiön tasekirjapohjaan (Kirjanpito > ylhäältä Kirjanpito > Tasekirja) voidaan kytkeä KH Vakuusrahat (raportti) tilinpäätöserittelyyn liitteeksi.