Tietojen ulosvienti Fivaldista CSV-tiedostoksi

Tuote- ja yritysrekisteri sekä talousarvio (budjetti) voidaan kopioida Fivaldin yrityspaikasta toiseen CSV-tiedoston avulla. Kopioitava tiedosto ladataan ensin Fivaldista ulos omalle koneelle CSV-muodossa ja sen jälkeen kyseinen tiedosto tuodaan toiseen yrityspaikkaan Fivaldin CSV-tiedoston lataus -apuohjelman avulla.

Yritysrekisterin ulosvienti Fivaldista CSV-tiedostoksi

1. Siirry siihen yrityspaikkaan, jonka yritysrekisterin tiedot haluat kopioida.
  2. Valitse Fivaldi webissä ylävalikosta Muut ja Raportit-otsikon alta Rajapinnat.

3. Napsauta sivun vasemmasta reunasta Yritysrekisteri csv-tiedostoksi -raporttia.
  4. Valitse Raportin muoto -pudotusvalikosta tiedostomuodoksi CSV.
  5. Napsauta Tulosta/tallenna -painiketta.

Jos haluat sisäänlukea lataamasi yritysrekisterin toiseen Fivaldi-yrityspaikkaan: Siirry yrityspaikkaan, johon haluat siirtää yritysrekisterin, ja sisäänlue lataamasi tiedosto Fivaldiin CSV-tiedoston lataus -apuohjelman avulla. Katso ohje: CSV-tiedoston lataus Fivaldiin.

Tuoterekisterin ulosvienti Fivaldista CSV-tiedostoksi

1. Siirry siihen yrityspaikkaan, jonka tuoterekisterin tiedot haluat kopioida.
  2. Valitse Fivaldi webissä ylävalikosta Muut ja Raportit-otsikon alta Rajapinnat.

3. Napsauta sivun vasemmasta reunasta Tuotetiedot csv-tiedostoksi -raporttia.
  4. Valitse Raportin muoto -pudotusvalikosta tiedostomuodoksi CSV.
  5. Napsauta Tulosta/tallenna -painiketta.

Jos haluat sisäänlukea lataamasi tuoterekisterin toiseen Fivaldi-yrityspaikkaan: Siirry yrityspaikkaan, johon haluat siirtää tuoterekisterin, ja sisäänlue lataamasi tiedosto Fivaldiin CSV-tiedoston lataus -apuohjelman avulla. Katso ohje: CSV-tiedoston lataus Fivaldiin.

Huom! Tuotetiedot csv-tiedostoksi -raportissa on tuki ainoastaan tuotteille, joiden tuotetyyppi on Perustuotteet.

Tuoteluettelo tuoteryhmittäin -raportilla voit tulostaa joitakin perustietoja CSV-tiedostoksi kaikkien tuotetyyppien osalta.

Talousarvion ulosvienti Fivaldista CSV-tiedostoksi

Saat talousarvion (budjetti) vietyä CSV-tiedostoksi sovellusikkunan kautta Kirjanpito-sovelluksen Tiedon vienti -osiosta:

1. Siirry sovellusikkuna > Taloushallinto > Kirjanpito > ylävalikosta Kirjanpito.
  2. Valitse Tiedon vienti.
  3. Valitse Talousarvion vienti CSV-tiedostoksi.
  4. Napsauta Vie tiedot -painiketta.
  5. Ohjelma avaa Talousarvion vienti CSV-tiedostoksi -ikkunan. Anna ne tiedot, joiden mukaisen talousarvion haluat tallentaa.
  6. Napsauta Vie tiedot -painiketta, jolloin tiedosto tallentuu koneellesi.

Jos haluat sisäänlukea lataamasi talousarvion toiseen Fivaldi-yrityspaikkaan: Siirry yrityspaikkaan, johon haluat siirtää talousarvion, ja sisäänlue lataamasi tiedosto Fivaldiin CSV-tiedoston lataus -apuohjelman avulla. Katso ohje: CSV-tiedoston lataus Fivaldiin.