Esikatsele tarjous

“Tarjous voimassa pp.kk.vvvv asti” - lasketaan ja näytetään vasta lähetyksen yhteydessä.  

Tulosta

Tulostaa näytölle tarjouksen PDF-muodossa.

Tallenna

Poista

Lähetystiedot

Tarjous lähtee sähköpostin liitteenä PDF-muodossa, ja mahdolliset liitteet yhdistellään tarjouksen kanssa samaan tiedostoon.

Tarjous lähetetty 

Oletuksena kuluva päivä jonka voi muuttaa. Päivämäärä jää ruudulle tarjouksen lähetyspäiväksi sekä näkyy PDF:llä tarjouksen päivänä.

Tarjous päättyy 

Oletuksena lasketaan myynnin perustiedoissa, Tilaukset-välilehdellä annetun voimassaolopäivän mukainen päiväys jonka voi myös muuttaa. Päivämäärä jää ruudulle tarjouksen päättymispäiväksi sekä näkyy PDF:llä tarjouksen voimassaolopäivänä.

Sähköpostiosoitteet

Voit syöttää useampia vastaanottajan sähköpostiosoitteita välilyönnillä, rivinvaihdolla, pilkulla tai puolipisteellä erotettuna.

Asiakkaalle tallennetut sähköpostiosoitteet valitaan ruksaamalla.

Jos lähetystä Fivaldista eteenpäin ei pystytty tekemään, sen tila muuttuu lähetysjonossa epäonnistuneeksi ja  tästä saapuu ilmoitus lähettäjälle. Katso kirjekuori-ikoni.

Tulostus ja lähetys käyttäjän toimesta?

Tarjous on mahdollista tulostaa ja lähettää vapaavalintaisella tavalla Fivaldin ulkopuolelta. Ohita silloin sähköpostiosoitteet-kohta ja tulosta PDF lähetyksen jälkeen ko. Tarjoukselta kohdasta Tulosta.


Otsikko sähköpostiin

Muokkaa otsikko sellaiseksi, että vastaanottaja osaa yhdistää saapuneen sähköpostin heti oikeaan lähettäjään. Viimeisin muokkaus jää selaimen muistiin ja tulee seuraavalle lähetykselle oletuksena.

Viesti sähköpostiin

Voit muokata tekstin joka tulee sähköpostin viestikenttään. Viimeisin muokkaus jää selaimen muistiin ja tulee seuraavalle lähetykselle oletuksena.

Huom. Tarjouksen lähetyssähköpostiosoite on noreply@fivaldi.net, eli tämä on osoite josta vastaanottaja näkee viestin tulleen. Tähän osoitteeseen ei voi vastata suoraan sähköpostilla.

Voit lisätä viestiin sähköpostiosoitteen johon tarjoukseen liittyen voi olla yhteydessä.

Lähetä

Lähetä-toiminto merkkaa tarjouksen lähetetyksi. Tämän jälkeen tarjousta ei voi enää muokata.

Jos muokkaustarve syntyy lähetyksen jälkeen, valitse “Hylkää tarjous” ja kopioi hylätystä tarjouksesta uusi tarjousluonnos.

Peruuta

Hylkää tarjous

Hylkää-toiminto avaa näkymän jossa voit lisätä vapaasti haluamasi syyn hylkäykselle, esimerkiksi Hinta, Asiakas ei vastannut, Toimitusaika jne. Hylkäyskoodi on vapaaehtoinen tieto, ja se on tarkoitettu sisäiseksi infoksi.

Tallennettuasi hylkäyksen tarjouksen status muuttuu tilaan Hylätty + syykoodi jos sellainen on annettu. Hylättyä tarjousta ei pysty enää muokkaamaan tai lähettämään uudestaan, mutta voit halutessasi kopioida sen uuden tarjouksen pohjaksi. Mahdollinen hylkäyksen syy näkyy sekä tarjouksen tiedoissa että tarjouslistauksella ja voit hakea tällä tiedolla myös Tarjoukset-välilehden vapaasanahaulla.

Luo tilaus

Lähetetetty tarjous voidaan hyväksyä (joka luo tilauksen tarjouksesta).  

Hyväksy-toiminto muodostaa tarjouksesta suoraan myyntitilauksen ja siirtää sinut tilausluonnokselle. Tilaus on vapaasti muokattavissa aina laskutukseen asti. Huomaathan että tarjoukselle lisätyt liitteet eivät siirry tilaukselle. Hyväksytyn tarjouksen status on tämän jälkeen Hyväksytty (tilaus luotu).

TakaisinOliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.