Kuluttajalaskutus | Laskuttajailmoituksien tietojen tarkastelu ja tulostus

Laskujen välitys | Perustiedot | Välitystavat | E-lasku välitystavan kohdalla, klikkaa ”Laskuttajailmoitukset”.

Laskuttajailmoitukset-ruudulla näkyy valitun e-laskuvälitystavan seuraavat tiedot:

Pankkiryhmä

Kyseisen sanoman vastaanottava pankkiryhmä, esim. ”Säästöpankit (ITELFIHH)”.

Toiminto

ADD = Uusi laskuttajailmoitus

CHANGE = Muutos laskuttajailmoitukseen

Muodostusaika

Sanoman aikaleima joka näkyy aineistossa sekuntien tarkkuudella, esim.: <eb:Timestamp>2019-07-24T14:08:24+03:00</eb:Timestamp>

Hylkäyksen syy

Mahdolliset virhepalautteet aineistojen lähetyksen jälkeen

Laskuttajan pankkitilit

Kyseiseen sanomaan liittyvät pankkitilitiedot.

Laskuttajailmoituksen katselu (i-painike) | Laskuttajailmoituksien tulostus

Klikkaamalla sanomarivin i-painiketta, tulostuu näytölle Finvoice-sanoman lähettäjän ilmoitus jossa näkyy kaikki sanoman oleelliset tiedot.

Vinkki: Tämän tulosteen voi lähettää esim. taloyhtiön uudelle isännöitsijälle voimassaolevan laskuttajailmoituksen sisällön tiedonantona, lisätietoja:

Taloyhtiön tiedot laskuttajailmoituksella eivät muutu isännöitsijän vaihtuessa

Taloyhtiön tiedot laskuttajailmoituksella muuttuvat isännöitsijän vaihtuessa