Mallitiedostojen luonti

Saat muodostettua CSV-mallitiedoston Fivaldin CSV-tiedoston lataus -apuohjelmalla, joka löytyy sovellusikkunan Muut-välilehdeltä.

 1. Avaa CSV-tiedoston lataus -ohjelma ja valitse näkymän alaosan Yleiset tiedot -osion vasemmasta reunasta haluamasi mallitiedosto (esim. Yritystiedosto) napsauttamalla sen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua.
 2. Napsauta Muodosta CSV-malli -painiketta. Tällöin mallitiedosto latautuu omalle koneellesi.
 3. Avaa mallitiedosto esim. Microsoft Excel -ohjelmalla joko tietokoneen resurssienhallinnan kautta (etsi äsken lataamasi tiedosto Ladatut tiedostot -kansiosta) tai internet-selaimesi Lataukset-osiosta (painikkeen nimi on selainkohtainen, esimerkkikuva alla Chromesta).


 4. Täydennä mallitiedostoon tarvittavat tiedot:
  • Mallitiedoston rivillä 1 on sarakeotsikot, joiden nimiä ei saa muuttaa. Tarpeettomat, ei pakolliset sarakkeet voit jättää pois. Pakolliset sarakeotsikot voi tarkistaa tämän dokumentin tietuekuvauksista.
  • Mallitiedosto on otsikkoriviä lukuunottamatta tyhjä.
  • Syötä sarakeotsikkorivin alapuolelle (riviltä 2 alkaen) ne tiedot, jotka haluat siirtää Fivaldiin.
 5. Kun olet syöttänyt mallitiedostoon tarvittavat tiedot oikeisiin sarekkeisiin ja riveille, tallenna tiedosto.

Jos haluat sisäänlukea tallentamasi tiedoston Fivaldiin: Siirry yrityspaikkaan, johon haluat siirtää tiedoston, ja sisäänlue tiedosto Fivaldiin CSV-tiedoston lataus -apuohjelman avulla. Katso ohje: CSV-tiedoston lataus Fivaldiin.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.