Koulutusvideot

Koulutusvideoiden avulla voit oppia Fivaldin käyttöä ja syventää omaa Fivaldi-osaamistasi. Voit nyt katsella kaikkia Fivaldin koulutusvideoita ajasta ja paikasta riippumatta tällä Fivaldin tukisivustolla. Voit myös vapaasti jakaa linkkejä Fivaldin koulutusvideoihin kaikille organisaatiossanne Fivaldia käyttäville henkilöille. Videoiden katselu ei edellytä kirjautumista.

Päivitämme koulutusvideoita aktiivisesti ja kuulemme mielellämme ideoita siitä, millaisia koulutusvideoita juuri sinä tai asiakkaasi kaipaavat.

Koulutuskalenteri ja webinaaritallenteet

Tältä sivulta löydät Fivaldin tulevia tapahtumia ja koulutuksia sisältävän tapahtumakalenterin sekä webinaaritallenteita. Osa tulevista tapahtumista on avoimia kaikille taloushallinnosta kiinnostuneille sekä asiakkaillemme, kun taas jotkin tilaisuudet kuuluvat laajempaan koulutusohjelmaan.

Konsultointi

Tarjoamme myös maksullisia tukipalveluita. Voit tilata koulutusta ja konsultointia järjestelmän käyttöön Visman asiantuntijoilta. Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottavat yhteyttä tilauksen läpikäyntiä ja toteutusajankohdan sopimista varten. Konsultoinnin toteutus voidaan järjestää yrityksellenne parhaiten sopivalla tavalla: koulutus Visman tai yrityksenne tiloissa, etäyhteydellä tai webinaarin muodossa. Voit tilata konsultointia tällä lomakkeella.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.