Käyttöoikeuksien määrittely palvelunhallinnassa

Pääkäyttäjän tulee aktivoida kaikille tarvittaville käyttäjille/käyttäjäryhmille ja yrityksille palvelunhallinnassa:

Sovellustyypin Rekisterit alta löytyvät Mittarirekisteri ja Kulutuslajit oikeudet

KäyttöoikeusKäyttöMuutosLisäysPoisto
Mittarirekisteri
X
X
XX
- KulutuslajitX

Ja Sovellustyypin Sovellukset alta Kulutuslukemien tallennus oikeus

KäyttöoikeusKäyttöMuutosLisäysPoisto
Kulutuslukemien tallennus
X
X
XX

Ja mikäli aineistoja tuodaan Vesiverto-tuonnilla, Sovellustyypin Web-sovellukset alta Kulutuslukemat, Kulutuslukemien tallennus ja Perustiedot oikeudet
Kulutuslukemien tuonnille aineiston avulla -ohjeesta löydät lisää tietoa.

Käyttöoikeus
KäyttöMuutosLisäysPoisto
Kulutuslukemat
X
X
XX
- Kulutuslukemien tallennusX

- Perustiedot
X