Mittareiden poisto

Mittareita voi poistaa mikäli niissä ei ole tapahtumia. Esim. mikäli mittareiden luonnin yhteydessä on tullut mukaan kohteita joissa tasausta ei tehdä.

Mene halutun mittarin kohdalla esim. Kokonaislukujen määrä kenttään ja valitse ylhäältä valikosta Tietue > Poista. Tämän jälkeen ohjelma vielä varmistaa, haluatko varmasti poistaa mittarin.
Mittari poistuu numeroineen, eli ko. poistettu mittarin nro ei ole enää käytettävissä.