Tämän ohjeen sisältö on päivitetty syyskuussa 2017. Huomioithan, että Fivaldi on saattanut päivittyä toiminnallisuuden osalta ohjeen päivityksen jälkeen. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan meihin yhteydessä.

Alkusaldot

Sovelluksen käyttöönotossa alkusaldot syötetään tositelajille Avaavat saldot. Jatkossa sovellus huolehtii alkusaldojen muodostamisessa tilinpäätöksessä.

1. Alkusaldojen tositteen päivämäärä tulee olla edellisen tilikauden ensimmäisellä kirjauskaudella.
  2. Tase ja Tuloslaskelma tallennetaan ilman tilikauden tulosta.
  3. Debet -viennit tallennetaan ilman etumerkkiä.
  4. Kredit -viennit tallennetaan etumerkillä ( - ).
  5. Tositteet tallennetaan Tallenna -painikkeella.