CSV-siirron käyttöoikeuksien määrittely Palvelunhallinnassa

Pääkäyttäjän tulee aktivoida Palvelunhallinnassa apuohjelmista ”CSV-tiedoston lataus” -ohjelmaan oikeudet kaikille tarvittaville käyttäjille tai käyttäjäryhmille tarvittaviin yrityksiin. Sovelluksella tietoja sisään lukeva käyttäjätunnus ei siirron takia tarvitse muita sovellusoikeuksia.

Jos Fivaldista halutaan lukea ulos tuote- ja/tai yritysrekisteri CSV-muodossa, aktivoidaan tarvetta vastaavat raportit: Tuotetiedot csv-tiedostoksi ja/tai Yritysrekisteri csv-tiedostoksi. Mallitiedostoista lisää kappaleessa 3.3. ja aineistojen ulosluvusta kappaleessa Error! Reference source not found..