Fivaldissa on paljon valmiiksi rakennettuja integraatioita suosittuihin ohjelmistoihin. Näiden integraatioiden avulla kokonaisvaltainen tiedonhallinta on helppoa.

Löydät listan valmiista integraatioista Visma.fi-sivuston integraatiot-sivulta. Jos haluat ottaa jonkin näistä ohjelmistoista käyttöösi ja liittää sen Fivaldiin, käy ensin lukemassa lisää haluamastasi ohjelmistosta ja täytä yhteystietolomake. Visma tai integraatiokumppanimme ottaa sinuun yhteyttä ja neuvoo ohjelmiston hankinnassa.

Kun ohjelmisto on käytössäsi ja olet hyväksynyt rajapinnan käytön ehdot, voit kytkeä Fivaldi-integraation päälle seuraavien ohjeiden avulla.

Integraation kytkeminen päälle

1. Visma Fivaldin pääkäyttäjänä avaa sovellusikkuna ja sieltä Muut > Asetukset > Palvelunhallinta.

2. Valitse Palvelunhallinnan puurakenteesta Kumppanikäyttäjät.

3. Valitse haluamasi integraatio (esimerkissä Accuna).
  4. Valitse kohdasta Käyttöoikeudet se yritys (kuvan esimerkissä 1001 - Demovalli Oy), jolle haluat kytkeä kyseessä olevan integraation päälle.
  5. Valitse kohdasta Partneri tunnukset tarpeelliset oikeudet rajapinnan tarvitsemiin rajapintoihin. Löydät listan tarpeellisista oikeuksista näiltä tukisivuilta integroitavan tuotteen nimen mukaisesti joko käyttämällä hakutoimintoa tai selaamalla ohjeiden sisällysluettelosta.

Mikäli haluat kytkeä Fivaldissa integraation päälle usealle yritykselle, sinun tulee toistaa prosessi kohdasta 4. eteenpäin. Näiden toimenpiteiden jälkeen integraatio on käyttövalmis Visma Fivaldin osalta.

Integraation toisen osapuolen käyttöönoton osalta teidän tulee aina olla yhteydessä integraatiokumppaniin.

Integraation käytöstä veloitetaan voimassa olevan Visma Fivaldin hinnaston mukaisesti.

Visma Software Oy ei ota vastuuta kolmannen osapuolen tuotteesta tai muista integraatiokumppanin sopimusvelvoitteista suhteessa asiakkaisiin.

Integraation käytön lopettaminen

Jos yritys lopettaa integraation käytön tai siirtyy pois tilitoimistolta, poista pääkäyttäjänä kaikki kyseisen yrityksen kumppanikäyttäjän käyttöoikeudet (tyhjennä kyseiseen integraatioon liittyvät oikeuksien valintaruudut). Kyseisen integraation laskutus jatkuu niin pitkään kunnes käyttöoikeudet poistetaan, sillä Fivaldin laskutusperusteena on kumppanien mahdollisuus noutaa tietoja kyseisestä yrityspaikasta.

Mikäli haluat kytkeä Fivaldissa jonkin integraation pois päältä kaikilta yrityksiltä, voit käyttää kyseisen kumppanikäyttäjän kohdalla Poista kaikilta yrityksiltä -toimintoa.