Tämän ohjeen sisältö on päivitetty tammikuussa 2019. Huomioithan, että Fivaldi on saattanut päivittyä toiminnallisuuden osalta ohjeen päivityksen jälkeen. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan meihin yhteydessä.

Hakukentät

Arkistoon tuodaan valmiiksi Fivaldin omiin raportteihin tarvittavat hakukentät. Käyttäjä voi itse luoda tarvitsemiaan hakukenttiä ulkoisille aineistoille. Hakukenttiä ei voi poistaa.

Hakukentän tyypit

• REK
    • Tämä tarkoittaa kyseisestä Fivaldi-rekisteristä tulevaa tietoa. Esim. kaudet tulevat olemassa olevilta tilikausilta.
  • Numeerinen
    • Hakukenttään voidaan antaa numeraalinen arvo
  • Päiväys
    • Kenttään annetaan päivämäärä
  • Teksti
    • Tekstikenttiä löytyy lyhyt ja pitkä. Lyhyt on yksirivinen tieto, pitkään saa tallennettua useamman rivin tietoa.
  • Lista
    • Käyttäjä voi määrittää listalle arvoja, jotka dokumenttia tallennettaessa voidaan valita
  • Aika (päiväys ja kello)
    • Voidaan syöttää tarkka kellonaika hakukenttään tiedoksi.

Lista hakukenttä käytössä

Listalle määritetään arvoja Uusi arvo -painikkeella. Näille voidaan antaa selitteet myös kielikoodeilla Englanniksi ja Ruotsiksi.