Mikä muuttui?

Fivaldin vanha etusivu on korvautunut joko Talousnäkymä-sivulla tai Kirjanpitäjän tehtävänäkymä -sivulla. Talousnäkymä on uusi Fivaldin etusivu kaikille tilitoimistojen asiakasyritysten käyttäjille. Kirjanpitäjän tehtävänäkymä on uusi etusivu tilitoimistojen käyttäjille ja Fivaldin suorien asiakasyritysten käyttäjille. Voit itse valita Omat tiedot -sivulla, kumman näkymän haluat avautuvan ensimmäiseksi kirjautuessasi Fivaldiin (lue ohjeet oletusnäkymän valintaan Kirjanpitäjän tehtävänäkymä -ohjeesta).

Kirjanpitäjän tehtävänäkymästä näet valitsemistasi yrityksistä tärkeät asiakasyritysten tehtävät ja olennaiset ilmoitukset yhdessä näkymässä. Uuden näkymän avulla pystyt entistä paremmin hoitamaan useiden yritysten taloushallinnon tehtävät oikea-aikaisesti.

Uusi Kirjanpitäjän tehtävänäkymä -etusivu

Kun kirjaudut Fivaldiin, näet ensimmäisenä Kirjanpitäjän tehtävänäkymän, joka on sinulle räätälöity käyttäjäkohtainen etusivu. Näet sivulla koonnin valitsemiesi suosikkiyritysten tiedoista ja toimenpiteitä vaativista tehtävistä. Voit valita suosikkiyritykset, joiden tietoja näkyy Kirjanpitäjän tehtävänäkymässä, napsauttamalla Valitse suosikkiyritykset -painiketta .

Kun kirjaudut Fivaldiin, Fivaldissa ei ole yritystä valittuna. Yläpalkin yrityslistassa näkyy Valitse yritys, eikä sovellusvalikko ole näkyvissä. Jos napsautat Avaa sovellusikkuna -painiketta, Fivaldi avaa sovellusikkunan viimeksi käsiteltyyn yrityspaikkaan kuten ennenkin.

Voit aloittaa työskentelyn Fivaldissa valitsemalla etusivun widgeteissä näkyviä toimenpiteitä vaativia asioita käsittelyyn tai valitsemalla yrityksen, johon haluat siirtyä. Jos valitset yrityksen yrityslistasta, kyseisen yrityksen Talousnäkymä avautuu. Katso lisätietoja Talousnäkymä-ohjeesta.

Tässä ohjeessa Kirjanpitäjän tehtävänäkymä on esitelty lyhyesti, ja voit jo aloittaa työskentelyn tämän ohjeen avulla. Jos haluat lisätietoja Kirjanpitäjän tehtävänäkymästä, lue Kirjanpitäjän tehtävänäkymä -ohje.

Kirjanpitäjän tehtävänäkymän widgetit

Kirjanpitäjän tehtävänäkymään on tällä hetkellä saatavilla seuraavat widgetit.

Kriittiset ilmoitukset

Kriittiset ilmoitukset -widgetissä näet suosikkiyrityksiisi liittyviä tärkeitä ilmoituksia, jotka tyypillisesti vaativat huomiota tai toimenpiteitä.

Tiedoksi

Tiedoksi-widgetissä näet suosikkiyrityksiisi liittyviä ilmoituksia esimerkiksi onnistuneista tapahtumista tai myöhemmin toimenpiteitä vaativista asioista.

Kirjattavia kuitteja

Kirjattavia kuitteja -widgetissä näet suosikkiyritystesi avoimet kuitit Kuittienhallinta-sovelluksessa.

Käsiteltäviä ostolaskuja

Käsiteltäviä ostolaskuja -widgetissä näet suosikkiyritystesi käsittelemättömät ostolaskut.

Oma muistilappu

Voit kirjoittaa Oma muistilappu -widgettiin omia muistiinpanojasi. Oma muistilappu on käyttäjäkohtainen, joten muistilappuun tallentamasi teksti näkyy vain sinulle.