Ympäristön ylläpitäjän toimet

Ympäristön ylläpitäjän tärkeä työvaihe on synkronoida oman ympäristönsä nykyiset Fivaldi-käyttäjät Visma Connectiin tätä varten luodulla Visma Connect Migraatiotyökalulla.

Tähän voi valmistautua varmistumalla, että jokaisella käyttäjällä on olemassa henkilökohtainen toimiva sähköpostiosoite.

Toinen tapa tehdä Visma Connect migraatio on antaa käyttäjän tehdä toimenpide itse Fivaldi-kirjautumisen yhteydessä. Tämä on mahdollista, jos ylläpitäjä on sallinut käyttäjälle tämän migraatiotyökalussa.

Visma Connect -käyttäjätunnuksen käyttöönotto koskee lähes kaikkia Fivaldi-käyttäjätunnuksia ja seuraavassa käydään läpi, miten tämä tehdään.

Tärkeä poikkeus: Fivaldin XML-rajapintasiirtoihin tarkoitettuja Fivaldi-käyttäjätunnuksia ei synkronoida Visma Connectiin eli ne jätetään ennalleen.