Sinun pitää sallia Fivaldin sivuston ponnahdusikkunat käyttämässäsi selaimessa, jotta sovellusikkuna toimii oikein.

Seuraava ohje on tehty Google Chrome -selainta varten, mutta muissa selaimissa ponnahdusikkunoiden salliminen toimii hyvin pitkälti samalla tavalla.

1. Avaa Fivaldin sovellusikkuna napsauttamalla Avaa sovellusikkuna -painiketta Fivaldin yläpalkissa.
  2. Napsauta osoiterivin oikean reunan painiketta ja valitse avautuvasta valikosta Sivustoasetukset.
  3. Valitse Asetukset-sivulta Ponn.ikkunat ja uudelleenohjaus -kohdan pudotusvalikosta Salli.
  4. Asetukset tallentuvat automaatisesti. Sulje välilehti.