Ylläpitäjän migroiman Visma Connect –käyttäjätunnuksen käyttöönotto

Kun ympäristön ylläpitäjä on synkroinut Fivaldi-käyttäjän Visma Connectiin eli käyttäjälle on luotu uusi Visma Connect -käyttäjätunnus, saa hän sähköpostiinsa uuden tilin vahvistusviestin. Viestissä on vahvistuspainike, jolla käyttäjätunnus vahvistetaan ennen kuin tunnuksella pääsee kirjautumaan Fivaldiin tai muihin Visma Connect –tunnistautumista käyttäviin Visma-sovelluksiin, kuten Community, Payroll, tai Expense.

Jos käyttäjällä on jo entuudestaan Visma Connect -käyttäjätunnus, saa hän sähköpostiinsa viestin, jossa kerrotaan käyttäjätunnukseen linkitetystä kirjautumisoikeudesta Visma Fivaldi sovellukseen.

Uuden Visma Connect -käyttäjätunnuksen vahvistaminen

Ennen ensimmäistä Visma Connect -tunnuksella tehtävää kirjautumista on käyttäjätili vahvistettava. Käyttäjätunnuksen vahvistaminen on kertaluonteinen toimenpide.

Visma Connect -tunnuksen luomisen jälkeen käyttäjä saa käyttäjätietoihin määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jolla uuden Visma Connect -käyttäjätunnuksen käyttöönotto on vahvistettava.

https://lh6.googleusercontent.com/_lVd38BsZr4gN9pNeFD6n4bG_B4IjWmRj1mAWa3-Mo-hCv52f0SG4hspl4gMXPwQQdPKyOz8x1xBlbEiQURehpNNkQn4Olvsu5amjMzUqz1XQsEBc2tMKzA5yCdoB_bV1YKqXHeHHYVÄ TIETÄÄ: Vahvistusviesti on voimassa 24 tuntia. Jos vahvistusviesti on vanhentunut, Aktivoi tili -painiketta painamalla Visma Connect lähettää annettuun sähköpostiosoitteeseen uuden linkin, jonka avulla käyttäjä luo Visma Connect tunnukselleen salasanan ja pääsee kirjautumaan Fivaldiin.
https://lh3.googleusercontent.com/pXHBqF5oQb0XiVpagL-NZvBhAccsV3tQJ7POBoLGPV5rZubYLhpEXt24aifbfuj62F1hIKLuo2KIa1bHbm_XoNl7X7qMsxVPH0d9D0hpO9foA8NTV90RtNCa_RtD-wVdDN_p3hvj

HUOMIOI: Jos et saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi, ole hyvä ja tarkista, onko vahvistusviesti mennyt roskaposteihin. Jos viestiä ei edelleenkään löydy, valitse Fivaldin kirjautumissivulta Salasana unohtunut? -linkki ja vaihda itsellesi uusi salasana, jolla kirjautuminen onnistuu.

Jos sinulla on ollut Visma Connect –käyttäjätunnus jo entuudestaan, voit kirjautua Visma Fivaldiin nykyisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla Fivaldin kirjautumissivulta.

Uuden Visma Connect –käyttäjän vahvistusviestin otsikkotiedot ja viestin sisältö:

 

 Aktivoi tili –painike avaa salasana-ruudun, jossa käyttäjän tulee antaa tilille riittävän turvallinen salasana kentän vieressä näkyvien opasteiden mukaisesti:

 Salasanaan vaadittava vaikeustaso näkyy ohjeruudussa

 Salasanan tallentamisen jälkeen käyttäjä kirjautuu automaattisesti Fivaldiin ja käyttöehtojen hyväksymisen jälkeen ruudulle ilmestyy Fivaldin aloitussivu. Tästä eteenpäin käyttäjän tulee kirjautua Fivaldiin vain Visma Connect –käyttäjätunnuksella, koska vanha Fivaldi-tunnus on nollattu eikä sillä pääse enää kirjautumaan.

https://lh6.googleusercontent.com/_lVd38BsZr4gN9pNeFD6n4bG_B4IjWmRj1mAWa3-Mo-hCv52f0SG4hspl4gMXPwQQdPKyOz8x1xBlbEiQURehpNNkQn4Olvsu5amjMzUqz1XQsEBc2tMKzA5yCdoB_bV1YKqXHeHHYVÄ TIETÄÄ: Visma Connect -käyttäjätunnuksen salasana ei vanhene, jos se ei ole "tunnettujen" salasanojen (=verkosta löytyvä lista n. 500 miljoonasta salasanasta) listalla.

Visma Connect –käyttäjä, jolla on jo entuudestaan olemassa Visma Connect –käyttäjätunnus, saa sähköpostiin seuraavan viestin käyttäjätunnukselle tehdyn migraation jälkeen:

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.