Näet taulukossa kaikki Myynninhallinnassa aktiivisina olevat tarjoukset, tilaukset tai laskut, riippuen käytetystä välilehdestä.

Taulukon rajaaminen

Voit rajata taulukossa näkyviä asiakirjoja sanahaulla, kalenterin avulla tai asiakirjan tilan mukaan. Voit käyttää useampaa rajaustapaa samaan aikaan.

Rajaaminen sanahaulla

Voit rajata taulukossa näkyviä asiakirjoja kirjoittamalla hakusanan Etsi-kenttään. Voit rajata asiakirjoja kaikilla asiakirjalta löytyvillä tiedoilla. Viimeisin hakusana jää muistiin kyseiselle välilehdelle sovelluksen käytön ajaksi.

Kun olet rajannut taulukkoa, voit poistaa sanahakurajauksen napsauttamalla Etsi-kentän x-painiketta.

Rajaaminen kalenterin avulla

Voit rajata taulukossa näkyviä asiakirjoja napsauttamalla taulukon yläpuolella, sivun oikeassa reunassa olevaa Rajaa päivämäärällä -painiketta. Viimeisin päivämäärärajaus jää muistiin kyseiselle välilehdelle sovelluksen käytön ajaksi.

Valitse pudotusvalikosta haluamasi rajausperuste ja syötä päivämääräkenttiin haluamasi rajauspäivämäärät tai valitse päivämäärät kentiin kalenteripainikkeiden kautta.

Voit poistaa valitsemasi kalenterirajauksen napsauttamalla Rajaa päivämäärällä -painiketta uudestaan.

Rajaaminen asiakirjan tilan mukaan

Voit rajata taulukossa näkyviä asiakirjoja napsauttamalla taulukon yläpuolella, sivun oikeassa reunassa olevaa Suodata-painiketta.

Valitse avautuvasta listasta ne tilat, joissa olevia asiakirjoja haluat nähdä.

Voit poistaa valitsemasi tilarajauksen napsauttamalla Suodata-painiketta uudestaan ja poistamalla valinnat.

Taulukossa näkyvät sarakkeet

Voit valita taulukossa näkyvät sarakkeet napsauttamalla taulukon yläpuolella, sivun oikeassa reunassa olevaa Näkyvät sarakkeet -painiketta.

Valitse avautuvasta listasta ne sarakkeet, jotka haluat nähdä taulukossa. Viimeisin sarakevalinta jää selaimen muistiin seuraavaa Myynninhallinnan käyttökertaa varten.

Taulukon järjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa taulukon järjestystä napsauttamalla haluamaasi sarakkeen otsikkoa. Fivaldi järjestää taulukon nousevaan tai laskevaan numero- tai aakkosjärjestykseen riippuen sarakkeesta.

Napsauttamasi sarakeotsikon vieressä näkyy nuoli, jonka perusteella tiedät, minkä sarakkeen mukaan taulukko on järjestetty.

Taulukon tietojen lataaminen

Voit ladata taulukon tiedot omalle tietokoneellesi napsauttamalla taulukon yläpuolella, sivun oikeassa reunassa olevaa Lataa-painiketta.

Voit valita seuraavista tiedostomuodoista:

• csv
  • xslx
  • txt
  • json

Linkitetyt asiakirjat ja liitteet

Näet asiakirjan rivillä Linkitetyt dokumentit -kuvakkeen, jos asiakirjaan on linkitetty Myynninhallinnassa muita asiakirjoja. Jos siirrät hiiren osoittimen kuvakkeen päälle, näet liitetyistä asiakirjoista tarkempaa tietoa.

Näet asiakirjan rivillä Toiminnot-sarakkeessa Liitteet -kuvakkeen, jos asiakirjalle on tallennettu liitteitä. Jos siirrät hiiren osoittimen kuvakkeen päälle, näet liitteistä tarkempaa tietoa.

Taulukon sivujen selaaminen

Jos taulukossa on paljon asiakirjoja, Fivaldi sivuttaa taulukon usealle sivulle. Näet taulukon alta, miten monta asiakirjaa taulukossa on yhteensä (esim. 153), ja mitkä asiakirjat näkyvät nykyisellä sivulla (esim. 1-25). Voit siirtyä taulukon sivulta toiselle napsauttamalla oikealle tai vasemmalle osoittavia nuolipainikkeita < ja >. Voit siirtyä myös suoraan taulukon ensimmäiselle sivulle |< -painikkeella tai viimeiselle sivulle >| -painikkeella. Voit myös määrittää, miten monta asiakirjaa haluat nähdä kerralla taulukossa, valitsemalla haluamasi määrän Näytetään-valikosta (esim. 25). Viimeisin Näytetään-valinta jää selaimen muistiin seuraavaa Myynninhallinnan käyttökertaa varten.