CSV-tiedoston avaaminen saattaa poistaa etunollia. Siirtotiedosto olisi hyvä tehdä Excel-tiedostona (.XLSX), jolloin solujen muotoilut säilyvät tiedostoa avattaessa. Etunollia sisältävät kentät voivat olla esim. tekstisoluja, jolloin etunollat säilyvät, ja oikeat tiedot ovat myöhemminkin käytettävissä. Kentät, joiden oikeellisuus kannattaa tarkistaa ennen siirtoa, ovat mm. puhelinnumero, OVT-tunnus ja EAN-koodi. Fivaldi ei myöskään tarkasta siirtotiedostoa tuotaessa henkilötunnuksien tai IBAN-tilinumeroiden oikeaa muotoa tai IBAN- ja BIC-tilinumeroiden yhteyttä, joten ole niiden kanssa erityisen huolellinen.

Kun tiedosto on valmis siirrettäväksi, tallenna se CSV-muotoon. Älä avaa enää CSV-tiedostoa ennen kuin siirrät sen Fivaldiin.