Ohjelma tunnistaa CSV-kentän nimi -sarakkeessa olevat sarakenimet. Pituus-kentässä on kentän tyyppi (N = numeraali, C = teksti, PVM = päiväys) sekä kentän maksimipituus. Selite-kentässä on palkansaajan kenttä johon tieto siirretään. Selite-kentässä on myös kenttään liittyviä tarkennuksia.

HUOM. Aineiston sisällön tuottaja vastaa sen tietojen oikeellisuudesta. Esimerkiksi hetun tai pankkitilien oikeellisuustarkistusta ei tehdä ohjelmassa CSV-aineiston sisäänluvun yhteydessä.

CSV-kentän nimiPituusSelite
ETUNIMIC60Etunimi
SUKUNIMIC60Sukunimi
MUUT_NIMETC60Muut nimet
HETUC11

Syntymäaika ja Hetun loppuosa, muoto on suomalainen hetu.

Syntymäajan osalta sisäänluvussa tarkistetaan onko kuukausi ja sen päivä olemassa. Hetun loppusosan tarkistusta ei tehdä.

Jos hetu on jo olemassa, sisäänluku on estetty.

YTUNNUSC14Y-tunnus
KANSALAISUUSC2Kansalaisuus, arvojoukko = {’FI’, ’SE’, ’EN’}
KIELIKOODIC3Kielikoodi , arvojoukko = {’FIN’, ’SWE’, ’ENG’}
SAHKOPOSTIC128Sähköposti
MAKSU_KASSASTAC1

Maksu kassasta

1 = Kyllä

0 tai tyhjä = valintaa ei tuoda

PAIVARAHAMAKSUPROSENTTIN3,2Poikkeava päivärahamaksuprosentti
ULKOINEN_TUNNUSC20

Ulkoisen järj. tunnus. Palkansaajan tunnus ulkoisessa järjestelmässä. Tällä tiedolla palkkalaskelma osataan kohdistaa oikeaan palkansaajaan.

Jos ulkoinen tunnus on jo olemassa, sisäänluku on estetty.

LAHETYSTAPAC1

Palkkalaskelman lähetystapa

tyhjä = Oletus

V = Visma verkkopalkka

T = Tulostus

S = Sähköposti

P = Tulostuspalvelu

VERONUMEROC12Veronumero
ULKOMAALAINEN_HETUC20Ulkomaalainen hetu
LAHIOSOITEC80Lähiosoite
LAHIOSOITE2C80Lähiosoite 2
POSTINUMEROC10Postinumero
POSTIOSOITEC80Postitoimipaikka
MAAC2Maa,  kahdella merkillä ISO 3166-1 alpha-2 mukaisesti (FI, SE…)
PANKKITILI_SELITEC40Pankkitilit – Selite
PANKKITILI_MAAC2Pankkitilit – Maa, kahdella merkillä ISO 3166-1 alpha-2 mukaisesti (FI, SE…)
PANKKITILI_TILINUMEROC40Pankkitilit – Tilinumero
PANKKITILI_IBANC50

Pankkitilit – IBAN

Sisäänluku ei tarkista IBAN-tunnuksen oikeellisuutta.

PANKKITILI_BICC11

Pankkitilit – BIC

Sisäänluku ei tarkista BIC-koodin oikeellisuutta.

PUHELINNUMEROC25Puhelinnumerot – Numero
PUHELIN_SELITEC30Puhelinnumerot – Selite
SMSC1

SMS

1 = Kyllä

0 tai tyhjä = valintaa ei tuoda

TYOSUHDE_ALKUPVMPVMTyösuhteen alkupäivä. Päiväyksen muoto pp.kk.vvvv
TYOSUHDE_LOPPUPVPVMTyösuhteen päättymispäivä. Päiväyksen muoto pp.kk.vvvv