Sovellukset: Kirjanpito-Tiliotteiden tiliöinti (Kaikkiin yrityksiin)

Web-sovellukset: Ostolaskujen kierrätys (Kaikkiin yrityksiin)

Apuohjelmat: Pankkiyhteys - asetukset (Vain yritykseen johon Web Services pankkisopimukset avataan)

Apuohjelmat: Pankkiyhteyden aineistot (Kaikkiin yrityksiin)

Apuohjelmat: Laskujen välitys (Kaikkiin yrityksiin)

Apuohjelmat: Viitesiirtojen luku (Kaikkiin yrityksiin)

Tilitoimiston asiakkaan käyttäjätunnus > Viitesiirtojen luku -apuohjelman käyttöoikeus

Asiakkaalle ei voida antaa käyttöoikeuksia Viitesiirtojen luku -apuohjelmaan:

• Kun viitesiirtojen jakeluyritys on jokin tilitoimiston yritysnumero (esim. Malliyritys) ja saman jakelun piiriin kuuluu useiden eri asiakkaiden yrityksiä.
    • Asiakkaan tunnukselle ei voida antaa oikeuksia Viitesiirtojen luku -apuohjelmaan, koska silloin selailussa näkyy kaikkien jakelun piiriin kuuluvien yritysten viitetiedot.
    • Käytännössä tämä on tilanne, jossa yhdellä ws-kanavalla noudetaan useiden eri asiakkaiden viitteitä. (Yleensä tilanne, kun tilitoimisto hoitaa asiakkaidensa pankkiyhteyttä.)

Asiakkaalle voidaan antaa käyttöoikeudet Viitesiirtojen luku -apuohjelmaan:

• Kun viitesiirtojen jakeluyritys on jokin asiakkaan oma yritys ja jakelun piiriin kuuluu vain samaan asiakkaaseen liittyviä muita yrityksiä.
    • Asiakkaan tunnukselle voidaan antaa oikeudet Viitesiirtojen luku -apuohjelmaan, koska silloin selailussa näkyy vain asiakkaan omien yritysten viitetiedot.
    • Käytännössä tämä on tilanne, jossa yhdellä ws-kanavalla noudetaan vain yhteen asiakkaaseen liittyvien yritysten viitteitä. (Yleensä tilanne, kun tilitoimiston asiakas hoitaa itse oman pankkiyhteytensä.)