Tilauksen tiedot -ruudun aputoiminto jolla voidaan poimia laskutus- ja toimitusosoitteen tietoihin mikä tahansa asiakkaalle tallennettu osoitetieto. Osoitetietojen edessä näytetään infona mikä osoitetyyppi on kyseessä. Poimi haluttu osoite tilaukselle siirtymällä kyseisen rivin kohdalle ja painamalla enter tai tab, tai klikkaa hiirellä ko. riviä.

Poistu - painike palaa tilausnäkymään tekemättä muutoksia tilauksen osoitteiseen.