Käyttöoikeudet ja migraatiotyökalun käynnistys

Anna Fivaldin Palvelunhallinta-sovelluksessa migraatiotyökalua käyttävälle pääkäyttäjälle kaikki oikeudet (Käyttö, Muutos, Lisäys, Poisto) Web-sovellukset -sovellustyypin alta löytyvään Visma Connect migraatiotyökalu -sovellukseen ja tallenna.

Tämän jälkeen kyseinen käyttäjä saa migraatiotyökalun käynnistettyä napsauttamalla Fivaldi webin ylävalikon Muut ja Visma Connect migraatiotyökalu.

HUOMIOI Migraatiotyökalun käynnistymisnopeus riippuu ympäristön käyttäjämäärästä. Jos käyttäjiä on paljon, sovellus käynnistyy hitaammin.