Muunnettujen tietojen lataaminen csv-tiedostoon

Onnistuneen muunnoksen voi myös ladata Lataa tiedosto -painikkeella paikalliselle levylle, jolloin sovellus muodostaa Fivaldi-yhteensopivan csv-tiedoston. Tämä voi tulla tarpeeseen, mikäli tietoihin halutaan tehdä muutoksia ennen sisäänlukemista Fivaldiin tai mikäli suoravienti kaatuu virheeseen.

Tiedoston lataus tehdään selaimen latausasetuksien mukaisesti joko valitsemalla latauskohde itse tai lataamalla tiedosto suoraan selaimessa määriteltyyn latauskansioon. Sovellus nimeää ladatun tiedoston uudelleen aineiston sekä Fivaldin yritystunnuksen perusteella ja lisää tiedostonimeen muunnoksen aikaleiman.Sisäänluku ladatulle csv-tiedostolle onnistuu Fivaldin Sovellusikkunan kautta, josta löytyy tarkempi ohje luvusta 4.

Mikäli haluat samalla käyttökerralla muuntaa myös muutkin aineistot voit palata tiedoston lataamisen jälkeen takaisin aineiston valitsemiseen Valitse aineisto -painikkeen avulla ja noudattaa samoja ohjeita.

Muokkaamasi yhteenvedon tiedot jäävät vielä ohjelman muistiin ja mikäli huomaat puutteita lataamasi aineiston tiedoissa voit jatkaa aiemmin määrittelemistasi yhteenvedon tiedoista. Valitsemalla uuden aineiston muunnettavaksi myös yhteenveto nollaantuu.